PAÜ'DE BAHAR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019’, 16-19 Nisan tarihleri arasında Kınıklı Merkez Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

  • 13 Nisan 2019 - 11:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

16 Nisan Salı günü 15:30’da kortej yürüyüşü ile başlayacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ve ardından PAÜ Bahar Koşusu ile devam edecek. PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019, gün boyu sürecek DJ performansları, çeşitli oyun aktiviteleri, PAÜ öğrenci topluluklarının düzenlediği çeşitli etkinlikler ve ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ile dört gün boyunca devam edecek.

Türkiye’de Bir İlk Daha PAÜ’de Gerçekleşecek

Türkiye’de Bahar Etkinliklerinde ilk kez Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan sıcak hava balonu uçuşlarını PAÜ öğrencileri deneyimleme şansı yakalayacak.

PAÜ’de Bahar Etkinlikleri 2019 Heyecanı

PAÜ’de Bahar Etkinlikleri 2019 hazırlıkları tamamlandı. PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019 ile renklenecek Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde dört gün boyunca; Paintball, bungee jumping, salto trambolin, rodeo, canlı langırt, balon futbolu, döner merdane, karaoke, limbo, dev jenga ve labirent oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra resim sergisi, yamaç paraşütü uçuşu, halk oyunları gösterileri gibi öğrenci topluluklarının gerçekleştireceği etkinlikler ve PERA, Hey Dougles, Ufuk Beydemir gibi ünlü sanatçı ve grupların vereceği konserler PAÜ öğrencileri ile buluşacak.