MAZBATASINI ALMADAN GÖNÜL ALDI

Denizli’nin Çal ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilerek güven kazanan MHP’li Fethi Akcan, kadın çalışanlarla bir araya gelerek gönül aldı, “Herkese eşit hizmette bulunan, herkese güler yüzlü davranan kadın çalışanlarımız, seçimleri kazanmamıza büyük katkı verdi” dedi.

  • 08 Nisan 2019 - 14:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çarşamba günü saat 15.00’te mazbatasını alacak olan Fethi Akcan’ın eşi Sema Akcan ile Çal Belediyesi’nde görevli kadınlar, üzerinde üç hilalin bulunduğu pasta ile yine üzerinde “Benim Başkanım Fethi Akcan” yazılı çikolatayla Başkan Akcan’ı ziyaret etti. Başkan Akcan, “Verdiğimiz talimatlar doğrultusunda kadın çalışanlarımız hiç kimseyi kırmadı, kimseye ayrımcılık yapmadı. Herkese güler yüzlü davranıp, gönüllerde taht kurdular. Sizlerin 31 Mart seçimini kazanmamızda kadınlarımızın rolü büyüktür. Ayrıca, sahada seçim çalışmasına gönüllü katılan başta eşim Sema Akcan olmak üzere tüm gönüldaş kadınlarımıza, kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akcan ile eşi Sema Akcan’ın birlikte kestikleri pasta Çal Belediyesi’nin kadın çalışanlarına ikram edildi. Bu arada, Başkan Akcan’a verdikleri bir hediyenin üzerine kadın çalışanlar; “Gönüllerin başkanı daima sizinleyiz. Siz bizim her zaman her daim başkanımızsınız” yazılı notu okudu. Akcan, duygulu anlar yaşadı.