KILIÇDAROĞLU DENİZLİ'DE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de...

  • 16 Eylül 2019 - 23:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi program için Denizli'ye geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart ve 2 Haziran seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazanan 5 CHP’li Başkanı 5 ilçe ziyareti ile kutlayacak, bazı açılışlar gerçekleştirecek.

Gece 01.45 sularında Denizli Çardak havalimanına iniş yapan CHP Genel Başkanı, CHP il başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, ilçe başkanları, CHP Denizli Milletvekilleri Teoman Sancar ve Gülizar Biçer Karaca tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştireceği program öncesi otele giderek dinlenmeye çekildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

Kılıçdaroğlu bu sabah ilk olarak Babadağ İlçesi’ne gidecek. Babadağ İlçesi’nde, yeni seçilen Başkan Ali Atlı döneminde yaşama geçirilen Gönül Çarşısı, Kapalı Pazar Yeri, Kır düğün salonu, Tekstil Çarşısı, Kültür merkezi ve iki oteli hizmete açacak, çarşı meydanında halka seslenecek.

Kılıçdaroğlu’nın ikinci durağı Merkezefendi İlçesi olacak. Kılıçdaroğlu burada, bir süre önce yaşamını yitiren Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının verildiği parkı açacak, ardından Merkezefendi Belediyesini ziyaret ederek, brifing alacak.

CHP Lideri öğle sonrasında ise Serinhisar’ı ziyaret edecek ve belediyede Başkan Hüseyin Gemi ve Meclis üyeleri ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu ayrıca CHP Serinhisar İlçe örgütü lokalini hizmete açacak.

Kılıçdaroğlu Serinhisar sonrasında Honaz ilçesine geçecek ve Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret edecek, belediye önünde halka seslenecek.

BOZKURT’TA DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELECEK

CHP Lideri’nin Denizli gezisi kapsamında son uğrayacağı ilçe Bozkurt olacak. 8 Ağustos depreminde hasar gören Belediye binası önünde Başkan Birsen Çelik ve ilçe halkı ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, ardından depremden etkilenen bölgelere ziyarette bulunacak, sorunları dinleyecek, talepleri alacak.