İMAMOĞLU KARACA'YI ZİYARET ETTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hastanede tedavi gören CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'yı ziyaret etti.

  • 18 Nisan 2019 - 09:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeniden sayımın ardından CHP adayı Ekrem İmamoğlu, mazbatayı almak için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine geldi. Burada kendisini yüzlerce CHPli karşıladı. İmamoğlu'nu karşılayan isimler arasında yer alan Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da vardı. Seçimin ardından adalet nöbetinde bulunan Karaca, Çağlayan Adliyesinde yaşanan izdihamda talihsiz bir kaza yaşadı. Karaca, bileğinden yaralandı.

Görevlilerin ve polisin sıkıştırması sonucu ofisin cam bölmesi çarpan Karaca’nın kol damarları kesilmişti. Hastaneye kaldırılan Karaca’nın koluna 20 dikiş atıldı. Karaca'yı  ilk ziyarete gidenler arasındaİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Geçmiş olsun dileklerini ileten İmamoğlu acil şifalar diledi.

Hepimizi Allah korudu diyen İmamoğlu, “Sessiz bir şekilde mazbatamızı alıp çıkmak istedik ancak olmadı. Ucuz atlattık. Hepimize geçmiş olsun. Nazar diyelim. Bundan sonra her şey çok güzel olacak.” dedi.
Başkan İmamoğlu ile sohbet eden Karaca, Çağlayan adliyesinde yaşananları anlattı.

İMAMOĞLU'NU HONAZ'A DAVET ETTİ

Başkan İmamoğlu’nu Honaz’a davet eden Karaca, “Sizinle birlikte 1 oyla kaybettiğimiz Honaz’ı kazanacağız. Sizleri Honaz’a davet ediyorum.” Dedi. İmamoğlu’da, “İnşallah sizinleyim” diyerek cevap verdi.