HOROZ'UN GÜVENLİK MÜDÜRÜ GÖNDERİLDİ

Denizlispor’da 11 yıldır kulübün güvenlik müdürlüğü görevini sürdüren Tansu İbanoğlu’nun işine son verildiği öğrenildi.

  • 22 Ağustos 2019 - 14:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Galatasaray maçından önce yaşanan olayda, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, iddiaya göre Fethiye’de tatilde iken yıllardır kulüp güvenlik müdürlüğü yapan Tansu İbanoğlu’nu, Fethiye’den telefonla arayıp işine son verdi. Başkan Çetin’in kurban bayramı öncesi maaşların ne zaman yatırılacağı konusunda konuşmasını gerekçe gösterip, Tansu İbanoğlu’nun görevine son verdiği önesürüldü.

Başkan Çetin daha önce U17 takımı Antrenörü Musatafa Karakaya’yı hakkında konuştuğu iddiasıyla Adanaspor maçı dönüsü U17 takımı otobüsünden Konya Karapınar’da telefon açarak otobüsten indirtmiş ve işine son vermişti.  TÜFAD Başkanı Bülent Fil, Mustafa Hoca ile birlikte Başkan Ali Çetin’in işyerine gidince, konunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu belirtilerek, Mustafa hoca kulübe geri dönmüştü.

Güvenlik Müdürlüğü görevini yıllardır başarı ile sürdüren Tansu İbanoğlu,  11 yıllık hizmetinin karşılığında bu şekilde görevine son verilmesini hak etmediğini söyledi. İbanoğlu, “Makamlar kimseye kalmaz. Kimin ne kadar nerede kalacağı belli olmaz. Denizlispor Başkanlığı koltuğundan kimler gelip geçme di ki. Önemli olan o koltuğu doldurup, unutulmayacak hizmetler verip, kalıcı izler bırakmak. Her zaman olduğu gibi Denizlispor’a yine hizmete hazırım” dedi.