HOROZ’DA RECEP’İN İSYANI!

Denizlispor’un yetenekli oyuncuları Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz, Eskişehirspor maçı sonrası hakem Tugay Kaan Numanoğlu’na tepki gösterdi

  • 19 Şubat 2019 - 13:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Eskişehirspor’un sahada oyunu çirkinleştirdiğine dikkat çeken Recep, “Öncelikle buraya kadar gelen taraftarlarımızın yüreğine ve ayaklarına sağlık, teşekkür ediyorum. Zor bir atmosferdi, gergindi… Oynamaya çalışan biz vardık ama onlar taraftarın gazıyla oyunu çirkinleştirdi. İsim de vermek istiyorum. Özellikle Milinkovic, yabancı bir oyuncu benim memleketimde bana Türkçe küfür ediyor. Hem de hakemin gözü önünde! Kaç defa küfür etti. Ve ben hiçbir şey yapamıyorum orada. Hakeme söyledim, uyardım ancak bunun bana refleks olduğunu söyledi. Duran topta bana refleks olarak niye küfür etsin. Hakikaten hiç adaletli bir durum değil. Bizim oyuncularımıza da sataştı. Bunlar hiç iyi şeyler değil. Gergin ama güzel bir atmosfer vardı. Kimse Eskişehirspor taraftarının hakkını yiyemez. Bu takım buraya kadar geldiyse en büyük pay Eskişehir taraftarınındır. Ama yine de onların gazıyla yanlış yapmamaları gerektiğini düşünüyorum. Herşeyi kenara bırakalım, bizim için değerli 1 puandı. İnşallah yolun sonunda güzel olacağına inanıyorum” dedi.

AKYÜZ’DEN SİTEMLİ TEŞEKKÜR!

Yeşil siyahlıların golcü oyuncusu Mehmet Akyüz ise, hakem Numanoğlu’na sitem dolu bir teşekkür gönderdi. Mehmet Akyüz, “Maçta performansım iyiydi ancak önemli olan takımın performansıdır. İyi mücadele ettik. Orta hakem Numanoğlu’na teşekkür ederiz. Bir puanı hediye etti. Maçın hakkı bu değildi. Olur olmaz yerlerde oyunu kesti, bizi mahvetti. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzde Osmanlı maçı var. İnşallah onu da yenip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

HACI SELAMOĞLU