HOROZ’DA MENAJER ENFLASYONU

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetimi, iç ve dış transferde şimdiye kadar en az 50 futbolcu menajeri ile görüştüğünü açıkladı.

  • 14 Haziran 2019 - 06:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Mevcut futbolcuların menajerlerinin elinde Süper Lig oyuncularının da bulunduğunu kaydeden yeşil siyahlı kurmaylar, bu vesile ile birkaç futbolcu ile de böyle temasa geçtiklerini belirttiler.

Birçok menajerle görüştüklerini ancak bazılarının kulübe girmesinin yasak olduğunu ifade eden başkan Ali Çetin, “Denizlispor’da ekstra ekmek olmadığını herkesin bilmesi lazım. Futbolcunun ederi ne kadarsa o kadar vereceğiz. Bizim için Denizlispor’un parası çok değerli. Taraftarı heyecanlandıracak flaş bir iki isim haricinde kimseye fazla ücret ödemeyeceğiz” diye konuştu. Başkan Çetin ayrıca piyasada 1.8 milyon euro olan bir oyuncuyla temas içinde olduklarını ve tekliflerini kabul etmesi durumunda bu futbolcunun 1.1 milyon euro’ya imza atabileceğini kaydetti. Başkan Çetin, “Biz kime talip olursak başka kulüpler de oluyor. Bu yüzden isimleri kamuoyu ile paylaşmamaya çalışıyoruz. Kamuoyunda ismini paylaştığımız isimlere başka kulüpler de talip olunca işler sarpa sarıyor” dedi.

Haber: Hacı Selamoğlu