HER GÜN BİR AİLENİN SOFRASINA KONUK OLUYOR

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ailesiyle birlikte Ramazan ayının ilk gününden bu yana her gün bir evi ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oluyor. Başkan Özbaş, iftar sonrası mahalledeki vatandaşlarla bir araya gelerek gece boyunca sohbet ediyor, talepleri dinliyor.

  • 13 Mayıs 2019 - 09:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ramazan ayının ilk gününden bu yana eşi Esin Özbaş, oğulları Fatih ve Ahmet Sefa Özbaş ile iftar sofralarının bereketini, bolluğunu, paylaşma bilincini ve kardeşliğini derinden hissedebilmek, hissettirebilmek için Sarayköylü vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Samimiyetin hakim olduğu iftar sofralarında Başkan Özbaş, ailenin sorunlarını ve taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyor.

İftar yemeğinin ardından bulunduğu mahallenin camisinde teravih namazı kılan Başkan Özbaş, namaz sonunda vatandaşlara şerbet ikramında bulunuyor.

Namazın ardından açık olan esnafları ziyaret eden Özbaş, son olarak bir kahvede oturarak vatandaşlarla gece boyunca sohbet ederek talepleri not ediyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Ramazan ayında güler yüzümüzü, soframızı paylaşmak bizim geleneğimizdir. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin ayı olan Ramazan ayımızı en derinden hissedebilmek için her gün bir ailemizin iftar sofralarına konuk oluyoruz. İftar sofralarımızda her gün samimiyet ve tebessüm buluşuyor. Bizleri ailelerinin bir ferdi gibi karşılayan ve ağırlayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. İftar yemeğimizin ardından hangi mahalledeysek o mahallemizin vatandaşlarıyla bir araya gelerek sohbet ediyor, talepleri dinliyoruz” dedi.