GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Ateşdağlı, “Bu senede Samsun’la başlıyoruz. Geçen yıl gibi güzel bir sezon geçiririz. Bu yılki hedefimiz öncelikle evimizde maç kaybetmemek. Daha sonra da çıkabildiğimiz en yüksek yerde bu ligi tamamlayabilmek” dedi.

  • 05 Eylül 2019 - 12:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Günü çift antrenmanla geçiren Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı çalışmalara 19’nda başladıklarını söyledi. Ateşdağlı, “Antrenmanlara ayın 19’unda başladık. Hazırlık sürecindeyiz. Eski takımdan 9 kişi taşıdık buraya. Onunla beraber yeni gelen oyuncularımız var. Adaptasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Yabancı oyuncularımız bu hafta katıldılar bize. Onlarla beraber bir uyum sağlamaya çalışıyoruz. Oynadığımız sistem hemen hemen aynı. Geçen sene oynadığımız sistemi oynuyoruz. Şuan da tüm yoğunluğumuzla çalışıyoruz” diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇLARI OYNANACAK

Baş Antrenör Ateşdağlı, “Yeni bir takımız. Maç yapmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarında, kupada oynamamız lazım. Onları oynadıktan sonra duruma göre tabi ki takımda eksilmeler de olabilir. Eksik gördüğümüz yer olursa oraya transferler de yapabiliriz. Federasyon Kupası bu ayın sonunda olacak. Oraya kadar birkaç hazırlık maçı oynayacağız. Burada 19 Eylül’de turnuvamız var. 3 maç oynayacağız. Gerçekleştirilecek olan turnuvada kendimizi görme şansımız olacak. Daha sonra ise Türkiye Kupası’nda kendimiz tartacağız. Lig öncesinde oynayacağımız önemli bir turnuva olacak” diye konuştu.

DENİZLİ BASKETBOLU SEVİYOR

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Ateşdağlı sözlerine şöyle devam etti. “ Denizli basketbolu seven bir şehir. Daha önceki yıllarda da bu böyleydi. Kulüpler kapandı, kulüpler açıldı. Geçen sene bir ivme yakaladık. Seyircilerin bunda çok büyük bir katkısı var. Her yerde söylüyoruz, dile getiriyoruz. Maçlarımızı oynadığımız PAÜ Arena’daki ambiyans, çok ciddi anlamda pozitif olarak etkiliyor bizi. Bu sezon geçen seneki seyirci desteğinin daha da artacağını umuyorum. Bu sezon lig daha kaliteli, daha üst level oyuncuların olduğu bir lig. Seyir zevki yüksek maçlar olacak. Biz de burada kendi evimizde kazanarak seyircilerimize oldukça güzel bir basketbol maçları izlettirmek hedefindeyiz” dedi.