GÜNLERDİR ARANIYORDU CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ!

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, 9 Mayıs’tan beri haber alınamayan 34 yalındaki Mehmet Çakıray Denizli'nin Sarayköy ilçesinde ölü olarak bulundu. Mehmet Çakır’ın cinayette kurban gittiği öğrenildi.

  • 18 Mayıs 2019 - 10:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Sarayköy ilçesi Babadağ Karayolu’nda yerde ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. İncelemenin ardından şahısın öldüğü tespit edildi.  Kimlik tespit çalışmasına başlayan ekipler şahsın yaklaşık 10 gün önce Aydın'ın Buharkent ilçesinde iş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Mehmet Çakıray olduğunu belirledi.

Buharkent Emniyet Müdürlüğü şahsı arama çalışmalarına o günden itibaren başlatıldı. 10 Mayıs günü Sarayköy Emniyet Müdürlüğü bölgesinde şahsın aracı bulundu. Buharkent Emniyet Müdürlüğü araştırmalarını sürdürürken bir iz yakaladı. O. E’nin ifadesine başvurdu. Uzun uğraşların ardında Osman E, Mehmet Çakıray ile arasında alacak verecek davası olduğunu bu yüzden tartıştıklarını, Sarayköy Eski Çöp Atıklarının olduğu yerde şahsı arkasından pompalı tüfekle vurduğunu, şahsın cesedini ve pompalı tüfeği o bölgeye attığını soğukkanlı bir şekilde itiraf etti. Yanındaki tabancayı ise Menderes Nehri’ne attığını söyledikten sonra Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri bugün sabah erken saatlerde o bölgeyi didik didik arayıp tüfeğe ve Mehmet Çakıray’ın cansız bedenine ulaştı. Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekibi tabancıyı bulmak için Menderes nehrinde bir arama çalışması başlattı. Sarayköy İtfaiyesi, Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ortaklaşa sürdürdükleri çalışma ile tabancaya ulaştılar.