FOTOĞRAFLARI VE GEZİ YAZILARIYLA HABERCİ KUŞ'A GÜÇ KATACAK

Denizli'de alışılmışın dışına çıkabilmek için internet gazeteciliğinde farklı bir yol izleyen Haberci Kuş, Mustafa Sönmez'in eşsiz manzara fotoğrafları ve gezi yazılarıyla okuyucularına farklılık sunmaya hazırlanıyor.

  • 12 Şubat 2019 - 21:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

2016 yılından beri bir çok etkili habere imza atan ve adından sıkça bahsettiren Denizli'nin en farklı internet haber ve blog sitesi habercikus.com, 7 yıldır profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşan Mustafa Sönmez ile gücüne güç kattı. Gezi yazılarıyla ve birbirinden güzel fotoğraflarıyla Denizli'yi onun objektifiyle görecek onun yorumlarıyla en ince ayrıntısına kadar göreceksiniz.

MUSTAFA SÖNMEZ'İN GÖZÜNDEN DENİZLİ

1984 Denizli doğumlu Mustafa Sönmez 11 yıllık bir matematikçi. Matematik öğretmenliğiyle meslek hayatında bir çok öğrenciye bu zor dersi sevdiren Sönmez, 7 yıldır çektiği kendine has manzara fotoğraflarıyla Denizli'nin bir çok bilinmeyen noktasını insanlara tanıttı ve sevdirmeyi başardı. Akdeniz Üniversitesi mezunu olan ve Kokpit Havacılık Lisesi'nde Matematik öğretmeni olarak meslek hayatına devam eden başarılı fotoğraf sanatçısı Sönmez, sizlere kendi tarzıyla Denizli'yi Haberci Kuş'tan gösterecek...

Fotoğraf: Mustafa Sönmez

Fotoğraf: Mustafa Sönmez

Fotoğraf: Mustafa Sönmez

Fotoğraf: Mustafa Sönmez

Mustafa Sönmez - Pamukkale