ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNE VE AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

Merkezefendi Belediyesi engelliler haftası nedeniyle, Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencilerine ve ailelerine iftar programı düzenledi.

  • 12 Mayıs 2019 - 19:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bereketler sergi ve toplantı salonunda düzenlenen programa yoğun katılım gözlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan anneler günü nedeniyle salonda bulunan tüm annelere çiçek vererek anneler gününü kutladı.

Engelli Çocuklar için park müjdesi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ailelere yaptığı konuşmada, engelliler haftası içinde ailelerle bir araya gelip iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Doğan aynı zamanda birde engelli bireyler için hazırladıkları engelli parklarının müjdesini verdi. Merkezefendi'de maalesef engelli parkı bulunmuyor diyen başkan Doğan; "Bizler bu yola çıkarken bu proje için hazırlık yapmıştık. En kısa zamanda faaliyete geçireceğiz" dedi

Annelere videolu sürpriz

Programda Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencilerinin hazırladığı sürpriz video duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Anneler günü nedeniyle ailelere sürpriz yapan öğrenciler hazırladıkları video ile tüm salona duygusal anlar yaşattılar.

Yılın annelerine ödül verildi

Engelsiz Yaşam Akademisi yılın annesi olarak seçtikleri 8 kişiye plaket ile ödül töreni düzenledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın verdiği plaketler sonrasında tüm ailelere hediyeler verildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sonlandırıldı.