DENİZLİ'DEN İSPANYA'YA BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri 1. Sınıf öğrencisi Suude Çetin'den İspanya'ya uzanan başarı öyküsü.

  • 29 Mart 2019 - 16:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlili Milli Sporcu Suude Çetin başarılarıyla Denizli'nin gururu oldu. Başarılarına başarı ekleyen genç sporcu Denizli'den destek bekliyor.

2018 Bilek Güreşi şampiyonasında 2. olan ve 2019'da Vücut geliştirme şampiyonasında 2. olan genç sporcu, 22-26 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme - Fitness Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım Seçmelerinde Genç Bayanlar Bikini Fitness +166 cm katagorisinde Türkiye 2. oldu şampiyonluk kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Genç Sporcu şimdi antrenörü Pelin Güven ile birlikte Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor. İspanya'da düzenlenecek şampiyona için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten başarılı sporcu, uzun süren çalışmaların ardından böyle bir başarı kazanmak benim ve ailem için büyük bir onur dedi.

Çetin; "Almış olduğum başarılar bir tek benim değil, başta bana sonsuz emeği geçen antrenörüm Pelin Güven olmak üzere ailem ve Denizli'nin başarısıdır. İspanya'dan başarılı bir neticeyle döneceğime eminim. Kendime güvenim sonsuz. Beni bu yolda yalnız bırakmayan aileme, antrenörüme ve Denizli'ye çok teşekkür ederim" dedi.

Yaptığı sporun çok masraflı olduğunu belirten başarılı sporcu Suude Çetin, sponsor desteği beklediğini kaydetti.