DENİZLİ'DE YILDIRIM DÜŞME ANI AMATÖR FOTOĞRAFÇININ KARESİNE YANSIDI

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde bulunan rüzgar gülüne düşen yıldırım amatör fotoğrafçının kamerasına takıldı. Görenlerin şaşkınlıklarını ve hayranlıklarını gizleyemediği fotoğraf iki gün önce ilçede etkili olan yağış sırasında çekildi.

  • 30 Haziran 2019 - 01:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de amatör olarak fotoğraf çeken Uğur Sertkaya’nın çekim yaptığı sırada ölümsüzleştirdiği an, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Rüzgar gülünün yıldırım düşmesi sırasında paratoner görevi gördüğü anı yakalayan amatör fotoğrafçı, Babadağ’ın tanıtımı adına da amatör çekimler yapıyor.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan ve ilçenin tanıtımını yapmak adına amatör manzara fotoğrafları çeken 38 yaşındaki Uğur Sertkaya, iki gün önce (perşembe akşamı) yağmur sırasında rüzgar gülüne yıldırım düşen anı ölümsüzleştirdi. Yakaladığı kare ile büyük beğeni toplayan Sertkaya, o anda büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.

“SEVİNÇTEN KAFAM TAVANA VURDU”

Sertkaya, “Amatör olarak uzun zamandır fotoğraf çekiyorum. Babadağ’ın tanıtımı adına çektiğim fotoğrafları dernekler ile paylaşıyorum. Bu fotoğrafı yakalamak için uzun pozlama tekniği ile iki saatte 60 kare fotoğraf çektim. O kareyi gördüğüm anda adeta sevinçten kafam tavana vurdu” dedi.