DENİZLİ AK PARTİ YÖNETİCİSİ İLE ÜNLÜ OYUNCU SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KAPIŞTI

Ünlü Oyuncu Bülent Parlak’ın bira bardağı ile çocuğunun resmini sosyal medya hesabından paylaşması üzerine AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir’de paylaşımı koyarak tartışmaya katıldı.

  • 25 Ağustos 2019 - 13:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Oyuncu Bülent Parlak’ı geçtiğimiz günlerde eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut hakkında yaptığı paylaşım üzerine çıkan tartışmaya AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir de katıldı. Taşdemir, Parlak’ın Emine Bulut paylaşımına itafen yine Parlak’ın daha önce yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada bir tartışma başlattı.

Türkiye’nin kanını donduran Emine Bulut cinayetiyle ilgili oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın Twitter hesabından”Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu” açıklaması bazı basın organlarında skandal paylaşım olarak haberleştirildi. Konu ile ilgili twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Parlak, AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir ile tartışmaya girdi.

Bülent Parlak’ın paylaşımına itafen yine Parlak’ın sosyal medyada yaptığı kızının önündeki içki olan fotoğrafı göndererek,”Daha 1 yaşındaki bebeğinin eline bira bardağı vererek instagramdan paylaşım yapan kim mi?Bülent Emrah Parlak Yazacaklarım bu kadar”diyen Cemile Taşdemir’e Parlak’tan cevap gecikmedi.