CUMHURBAŞKANI DENİZLİ'YE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye geliyor. 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan ziyaret kapsamında Erdoğan’ın 29 Ekim Bulvarında miting düzenlemesi bekleniyor. Erdoğan yine ziyaret kapsamında yapımı tamamlanan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezini açacak.

  • 13 Şubat 2019 - 14:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye geliyor. 21 Şubat’ta gerçekleşeceği tahmin edilen ziyaret kapsamında Erdoğan’ın 29 Ekim Bulvarında miting düzenlemesi planlanıyor. Erdoğan yine ziyaret kapsamında yapımı tamamlanan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezini açacak.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Denizli’ye gelmeye hazırlanıyor. Daha önce Aralık ayı başında Nihat Zeybekci’nin oğlunun düğünü için Denizli’ye gelen Erdoğan, 2 ay sonra yeniden Denizli’ye gelecek.

MİTİNG VE AÇILIŞ DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli ziyareti kapsamında 29 Ekim Bulvarında miting yaparak halka seslenmesi bekleniyor. Yine ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanının yapımı tamamlanan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezini açması bekleniyor. Yine açılması muhtemel yerlerden birisi de 29 Ekim Bulvarını İzmir asfaltına bağlayan Yeni Cadde olduğu öğrenildi.