ÇOK SEVDİĞİ TESİSLERDEN EBEDİYETE UĞURLANDI

  • 30 Haziran 2019 - 16:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Denizlispor’un eski başkanı, işadamı Ali İpek (64) için Haluk Ulusoy Tesisleri’nde cenaze programı düzenlendi.

Tesislerdeki cenaze törenine CHP Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor yönetim kurulu üyeleri,Denizlispor eski başkanları Selami Urhan, Mustafa Baysal, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, teknik direktör Mesut Bakkal, Yusuf Şimşek, eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, işadamları, spor camiasının önde gelen isimleri, futbolcular, taraftarlar, ailesi, yakınları ve medya mensupları katıldı.

Çok sevdiği ve Denizlispor’a kazandırdığı tesislerden ebediyete vefa içinde uğurlanan Ali İpek için sırayla söz alanherkes övgü dolu sözler sarfetti. Gözyaşlarının sel olduğu törende Ali İpek’in oğlu Tuna İpek’te törende konuşmakta zorlandı. Eşi Ümran İpek ise ayakta durmakta zorlandı, cenaze aracına son defa sarıldı. Tabutuna dokunabilmek için cenaze törenine katılan herkes birbiriyle yarıştı. Helallik alındıktan sonra İpek’in cenazesi evine götürüldü. İpek, bugün Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Haber: Hacı Selamoğlu