CİNSEL ORGANI VE BACAKLARI PARÇALANDI

Denizli’de motorlu makineyle sunta kesen bir vatandaş iş kazası sonucu cinsel organı ile bacaklarının üst kısmını parçaladı.

  • 28 Haziran 2019 - 20:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde meydana gerçekleşti.

Mahalledeki bir evde mobilya montajı yapan 43 yaşındaki D.S., isimli vatandaş iddialara göre, çömelir vaziyette bacaklarının üstüne koyduğu suntayı çelik yuvarlak çark şeklinde testeresi bulunan motorlu makine ile kesmeye çalıştı. Ne olduysa bundan sonra oldu.

Testere suntayı geçip şahsın vücuduna temas edince büyük bir facia oluştu. Testere D.S.’nin cinsel organını ve bacaklarının üst kısmını parçaladı. Çevredekilerin haber vermesi sonrasında 112 Acil servis ekibi olay yerine geldi. Olay yerine gelen ekipler testereyi şahsın bacak arasından çıkaramayınca talihsiz adamı, testereyle birlikte ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Burada ise doktorlar durumu görünce Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığını arayarak makinenin şahıstan ayrılması için yardım isteğinde bulundu. Olay yerine gelen ekipler titiz bir çalışma başlatarak özel araç ve gereçlerle makineyi şahıstan yaklaşık yarım saat süren bir müdahale sonrası ayırdı.

Yapılan ilk tespitlerde şahsın cinsel organı ile bacak arasının hayati derece riskli sayılacak şekilde parçalandığı belirlendi. Hızla ameliyata alınan şahsın tedavisi devam ediyor.