CHP'DE EĞİTİM HAREKETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, insan odaklı ve daha yaşanabilir kentler yaratmak hedefiyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın işbirliğiyle hazırlanan ve Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı koordinatörlüğünde yürütülen “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi’ne Türkiye çapındaki tüm CHP’li belediye meclis üyeleri katılacak.

  • 13 Temmuz 2019 - 20:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

11 Temmuz’da Denizli’de gerçekleştirilen eğitim çalışmalarında Denizli’nin 17 ilçesinde   görev yapan belediye meclis üyeleri katıldı.

Eğitimin açılışını Parti Okulu Egitim Koordinatörü Necdet Bardan tarafından yapıldı.

 Eğitimin açılışında Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba konuşma yaparak çalışmanın önemine dair görüşlerini aktardılar.

 Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi Tuba Canlı, yerel yönetim eğitiminin altı dersten oluştuğunu ve CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuatlara ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatıldığını belirtti.

Denizli milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Teoman Sancar’da eğitim çalışmalarına katkıda bulundular. Belediye meclis üyeleri tarafından ilgiyle izlenen eğitim sonunda katılımcılara birer sertifika verildi.

Eğitimlerin Türkiye çapında tamamlanmasının ardından CHP’li belediye meclis üyelerine altı ayda bir gelişim seminerleri gerçekleştirilerek.