CHP PAMUKKALE'DE DANIŞMA KURULU GERGİN GEÇTİ

CHP Denizli’de ilçe danışma kurulu toplantıları devam ediyor. Toplantı bu kez Pamukkale ilçesinde yapıldı ve zaman zaman gergin anlar yaşandı.

  • 13 Temmuz 2019 - 21:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP İL Başkanlığı Göksel Erdoğan Salonunda gerçekleşen toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, İl Başkanı Mahir Akbaba, 31 Mart seçimleri Millet ittifakı Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Osman Tabu, yerel seçimler öncesi ve sonrasında yaşanan sürecin değerlendirilmesi gerektiğini belirterek,danışma kurulunun geleceğe ışık tutacağına inandığını dile getirdi.

Daha sonra söz alan aday adaylarından Yılmaz İçen, üyeler Savaş Akman, Özer Burgul ve Bülent Gökçe, aday belirlenmesine yönelik süreci değerlendirdi ve eleştirilerde bulundu.Yapılan eleştirilerde adı geçen Milletvekili Teoman Sancar ise söz alarak, yapılan eleştirilerin doğru olmadığını belirtti, mazlum rolüne soyunmanın anlamı olmadığını söyledi.

DİVARCI'DAN AKBABA VE VARLIKER'E SÜREÇ ELEŞTİRİSİ

Danışma Kurulunda Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı’de söz alarak uzun bir konuşma yaptı.Divarcı’nın hedefinde Merkezefendi İlçe Başkanı ve İl Başkanı Mahir Akbaba vardı. Divarcı Akbaba ve Varlıker’e yönelik de eleştiri de bulundu.

31 Mart seçimlerinde Pamukkale’de Millet İttifakının adayı olan CHP’li Ahmet Divarcı, yerel seçim çalışmalarında Merkezefendi ilçesindeki tavrın Pamukkale dahil 7 ilçe’de seçim kaybı yarattığını ileri sürdü.Divarcı, açıklamasında İl Başkanı Akbaba’ya yönelik de eleştirilerde bulundu.

Divarcı’nın Konuşması sonrasında söz alan İl Başkanı Mahir Akbaba yapılan eleştirilere yönelik olarak”Alınan oy,adayımızın ne kadar becerdiğinin kanıtıdır” dedi.