ÇALIŞTAY'DA KEPENEK İLE RENKLİ ANLAR YAŞANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel yönetim politikalarını belirlemek amacıyla Sandıklı’da gerçekleştireceği çalıştay bugün hızlı bir başlangıç yaptı. Çalıştayın ilerleyen saatlerinde söz alan ve salona hitap eden CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek öyle bir söz söyledi ki tüm salon tebessüm etti.

  • 26 Temmuz 2019 - 21:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'den 5 başkanın katıldığı Afyon-Sandıklı'da gerçekleştirilen CHP Çalıştayında bugün renkli anlar yaşandı.

CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek çalıştayın ilerleyen saatlerinde söz hakkı alarak salona hitap etti. Honaz'da yaptıkları çalışmalardan bahseden ve Honaz'da yaşanan dayanışmadan bahseden Yüksel Kepenek konuşmasında "AKP'yi 2 kere yendik" deyince tüm salon da gülüşmeler yaşandı. Sempatisi ve sevecen tavırlarıyla Honaz'ın da gönlüne girmeyi başaran Yüksel Kepenek, kuşkusuz çalıştayında en çok dikkat çeken konuşmalarından birine imza attı.

31 Mart yerel seçimlerinde yaşadığı haksızlığı dile getiren ama Honaz halkının bu haksızlık karşısında sessiz kalmadığını söyleyen Honaz Belediye Başkanı Kepenek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği 7 ilkenin Honaz'da uygulanacağı sözlerine ekledi.