BÜYÜKŞEHİR'DEN PİYANO RESİTALİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ın ‘Piyano’ albümünün ilk konserine ev sahipliği yaptı. Konsere katılan sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik etti.

  • 11 Nisan 2019 - 12:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesi, son dönemde yaptığı kendine has yorumları ve özgün besteleriyle dünya müzik camiasında gelecekte adından çokça söz ettirecek isim olarak anılan Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ın ‘Piyano’ albümünün ilk konserine ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Mehmet Gazi Salonu'nda düzenlenen piyano resitaline, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Görkem Ağar’ın bestelerini icra ettiği konsere katılan sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik etti. Gecenin sonunda müzikseverleri selamlayan Ağar, uzun süre alkışlandı.

"Başarılarının devamını diliyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, resitale katılan sanatseverlere teşekkür ederek, "Kıymetli hemşerilerimiz, inşallah Görkem’i hem ülkemizde hem de dünya da çok daha başarılı günler geçireceğine, sanatsal sunumlar yapacağına inanıyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.