BULDAN'DA 4 SAAT BOYUNCA DARP VE TACİZ

Buldan ilçesinde kan donduran bir olay gerçekleşti. Bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şahıslar tutuklandı. Yaşanılan olay ise ilçe halkında şok etkisi yarattı.

  • 21 Ağustos 2019 - 10:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kan donduran olay Buldan ilçesinde gerçekleşti. İddialara göre, 25 yaşındaki Onur G., ve arkadaşı 25 yaşındaki Ercan G. isimli şahıslar, geçtiğimiz hafta önceden tanıdıkları 24 yaşındaki N.K. ile buluştu. Daha sonra gezme bahanesi ile N.K.’yi otomobile alan şahıslar kadınla birlikte Kestane Deresi mevkisine gitti. Burada bir süre kalan şahıslar daha sonra N.K.’yi iddialara göre zorla bağ evine götürdü. Genç kadını önce çırılçıplak soyan Onur G. ve Ercan G., daha sonra N.K.'yi dövmeye başladılar. Ardından şahısların N.K.’ye cinsel istismarda bulundukları iddia edildi. Talihsiz kadının yaklaşık 4 saat boyunca darp ve cinsel istismara maruz kaldı.

Kimseye bir şey söylemeyeceği konusunda şahısları ikna eden N.K. yaşanılan kan donduran olayın ardından evine bırakıldı. Onur G. ve Ercan G., sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler. 

Olayın ertesi gününde ise N.K., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri önce Onur G.’yi ardından olayın diğer faili olduğu iddia edilen Ercan G.’yi gözaltına aldı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.