BİZ, HERKESİN OYUNA TALİBİZ!

CHP Merkezefendi Başkan Adayı Doğan’ın iş dünyasına yönelik ziyaretleri başladı

  • 25 Ocak 2019 - 01:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve ekibiyle iş dünyası ziyaretlerine başladı. Genç kadın adayın ilk durağı DEGİAD oldu. Herkesin ve her kesimin oyuna talip olduklarını dile getiren Şeniz Süzek Doğan’ı tam kadro olarak karşılayan DEGİAD yöneticilerinin ilgisi, dikkat çekici boyuttaydı.

CHP MERKEZFENDİ İLÇE ÖRGÜTÜ DOĞAN İLE SOKAKLARDA

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi’de geniş kitleleri heyecanlandıran adayı Avukat Şeniz Süzek Doğan, alanlara indi. Kapı kapı dolaşıp seçmenlere projelerini ve Merkezefendi ile ilgili hayallerini anlatan Doğan, iş dünyası ziyaretlerine ise DEGİAD ile start verdi.

CHP Merkezefendi’nin genç işadamı başkanı Tolga Varlıker ile birlikte gerçekleştireceği iş dünyası ziyaretlerinin ilki olan DEGİAD ziyaretinde çok sıcak bir şekilde karşılanan CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Doğan’ı, İl Başkanı Mahir Akbaba da yalnız bırakmadı.

Herkesin ve her kesimin oyuna talip olduklarını dile getiren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, “Kentin en önemli dinamiklerinden biri olan DEGİAD gibi şehrin ekonomisine yön veren iş dünyası örgütleriyle bir araya gelmek, onlarla fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Herkesin ve her kesimin oyuna talibiz. Bunun için kapısını çalabildiğimiz herkesle görüşüp hem kendimizi anlatmak hem de dertlerini dinlemek, bunlarla ilgili notlar alıp 1 Nisan sabahından itibaren dertlerine çözüm üretebilmenin formüllerini aramak istiyoruz” diye konuştu.

CHP Merkezenefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise, CHP’nin Merkezefendi ittifakını hayata geçirdiğini söyleyip, “Biz Merkefezefendi seçmenlerinin tümünün oyuna talibiz. Burada ittifakın adı Merkezefendi’dir. Genci yaşlısı, sağcısı solcusu herkes bizim için önemlidir, aynıdır, değerlidir. Bu nedenle hem siz işadamlarının hem de çalışanlarımızın, mahallemizdeki işsiz gencimizin, ev hanımımızın, emeklimizin, hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin oyunu istiyoruz. Merkezefendi’yi Merkezefendililerle birlikte yönetmek istiyoruz” diye konuştu.

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, nazik ziyaretlerinden ötürü CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan ve CHP heyetine teşekkürlerini iletti. Genç, başarılı ve siyasete girerek elini taşın altına koymuş bir kadın adayın seçimlere ayrı bir renk getirdiğini dile getiren Urhan, "Ekibimiz adına sizlere başarılar diyoruz" dedi. DEGİAD yöneticilerinin tam kadro olarak ağırladığı CHP ekibi, görüşmeden mutlu ayrıldı.