BIRAKINDA ÇALIŞALIM

Önce 31 Mart yerel seçimlerinde, ardından 2 Haziran’da tekrarlanan seçimler başkanlık yarışını kazanan Yüksel Kepenek, hakkında konuşulan bazı iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adeta isyan etti.

  • 01 Eylül 2019 - 09:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

3 kez başkan seçilen Turgut Devecioğlu dönemine 24 haziran’da yapılan seçimlerde son veren ve Honaz'ın yeni Belediye Başkanı seçilen Yüksel Kepenek, göreve başlamasından bu yana geçen sürede hakkında ortaya atılan işten çıkarma iddialarına sert yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden kendisini eleştirenlere cevap veren Başkan Kepenek, “Bırakında işimizi yapalım. Artık yeter. Son sözü halk söyledi, zamanı geldiğinde yine söyler.” sözleri ile eleştirilere cevap verdi.

“HİÇ KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMADIM”

CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hiç kimseyi işten çıkarmadığını belirterek kendisini eleştirenlere meydan okudu. “İlk ve son kez söylüyorum” cümlesi ile açıklamasına başlayan Başkan Kepenek, “1 Hiç kımseyi işten çıkarmadım. 2. Bazıları istifa etti. 3. Bazı arkadaşlar toplantıdan ben çalışmak istemiyorum dıyerek çıktılar. 4. Bazı arkadaşlar kadrolarına uygun yerlere görvelendirıldigi halde kabul etmediler, ayrıldılar. 5. Hepsine çıkmamaları için dil döktüm. Evinize işsız bır baba olarak gitmeyin dedim. Ama gaza geldiler. 6. Hepsinın tüm haklarını son kuruşuna kadar ödüyoruz. 7. Yalan ve eksik varsa tüm honazın huzurunda yüzleşırım. Yeter yeter... 8. Son sözü halk söyledi siz 8 bin 359 biz 10 bin 698 oy aldık. Anlayın. 9. Bırakın çalışalım... 10. Başarısız olursak hesabı halk görecektir. size yaptıgi gibi...." dedi.