BAŞKAN ÖRKİ, PAMUKKALE HALKININ SORUNLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltıda buluşarak, mahallenin sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, sizlerin huzurlu, mutlu olması ve geleceğe umutla bakabilmesi için, elimizde gelen bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

  • 20 Eylül 2019 - 16:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale İlçesinde yaşayan 350 bine yakın vatandaşa en iyi hizmeti sunmak adına büyük gayret sarf eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin en kalabalık mahallelerinden biri olan Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Anafartalar Mahallesi Muhtarlığı önünde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Avni Örki’nin yanı sıra Anafartalar Mahallesi Muhtarı Ekrem Demir ve mahalle sakinleri katıldı. Vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyen Başkan Avni Örki, “Sizlerle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde her sorunu birlikte aşacağız” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK

İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZ MÜDDETÇE AŞAMAYACAĞIMIZ BİR ENGEL YOK”

Pamukkale ilçesinde her bir vatandaşın sorununu kendilerine dert edindiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Mahallelerimizde sık sık bu tarz buluşmaları düzenleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın sorunları ve taleplerini dinliyoruz.

Aynı sofrada oturmanın keyfiyle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek, tüm sorunların üstesinden gelecek ve eksikleri ivedilikle tamamlayacağız” diye konuştu. Başkan Örki, “Göreve 31 Mart tarihinde sizlerin destekleriyle geldik. Gelir gelmez hummalı bir çalışma içerisine girdik. Öncelikle ilçemizin genelinin sorunlarını tespit edip, bu sorunlara dair ortaya koyacağımız çözüm önerilerini ekip arkadaşlarımızla birlikte belirledik. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe inşallah aşamayacağımız bir engel, çözemeyeceğimiz bir sorun kesinlikle yok. Daha yapacak çok işimiz var. Biz bu şekilde mahallemizin bir meselesi söz konusu olduğunda aynı masa etrafında buluşabiliyor, her şeyi el ele çözebiliyoruz. Vatandaşlarımızın duaları ve halkımızın desteği bizlere daha fazla çalışma azmi veriyor. Pamukkale Belediyesi olarak bizler, halkımız için elimizden gelen bütün gayreti sarf ederiz. Yeter ki halkımız huzurlu olsun, mutlu olsun, geleceğinizden emin olsun” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ ASLA BOŞA

ÇIKARMAYACAĞIZ”

Anafartalar Mahallesi’nde

muhtarlık önünde gerçekleşen buluşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman

Zolan’ın geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurduğu altyapı çalışmalarının

önemli bir kısmının Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde gerçekleşeceğini

belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Büyükşehir Belediyemiz

tarafından ilçemizin nüfus yoğunluğu fazla olan mahalleleri Anafartalar,

Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka Mahallesi ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan

bölümlerinin altyapısı tamamlanacak. Anafartalar Mahallemizde çok kısa zamanda altyapı

çalışmaları başlayacak. Altyapı çalışmaları sonrasında Pamukkale Belediyesi

olarak bizim sorumluluğumuzda bulunan bölgelerimizin üstyapısını, yani

kaldırımlarını, yollarını pırlanta gibi gözümüze ve gönlümüze hoş gelecek

şekilde yapıp sizlere teslim edeceğiz. Birinci sıradaki ihtiyacımız bu

ikisiydi, yani altyapı ve üstyapı. Halkımız bizlere güvendi, bundan sonrasında

da biz bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Hep çalışacağız, üreteceğiz” dedi. Başkan

Örki, konuşma sonrasında vatandaşların taleplerini bir bir dinledi, soruları

cevapladı.