BAŞKAN ÖRKİ: €

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Mübarek Ramazan Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajda tüm vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Örki, “Bayramlar, mutluluğun ve huzurun paylaşıldığı zamanlardır. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

  • 04 Haziran 2019 - 02:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İslam aleminde 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayının ardından idrak edilen Ramazan Bayramı ile ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki mesaj yayımladı. “Acısıyla tatlısıyla güzel bir Ramazan ayı geçirdik” diyen Başkan Örki mesajında, “Belki bu süreçte yakınlarımızı kaybettik, mutlu haberler aldık. Yakınlarına kaybedenlere başsağlığı, şifa bekleyenlere de acil şifalar diliyorum. Güzel haber alanlara da bu müjdelerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı, tüm dünyadaki Müslümanlar için en önemli bayramlardan biri. Ramazan bayramı şükrün, birlik ve beraberliğin mutluluğun ve huzurun paylaşıldığı zamanlardır. Bu paylaşımla güzellikler artar. Allah, önümüzdeki yıllarda da Ramazanlara ve bayramalar kavuşmayı nasip etsin” dedi.

“TATİLDE PAMUKKALE’YE BEKLİYORUZ”

Ramazan Bayramı’nda 9 gün tatil olduğunun altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tatil planlarını yapmayan vatandaşlara da seslenerek, “Pamukkale’de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Biz belediye olarak ilçemize gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerimizin buradan yüzlerinin gülerek mutlu bir şekilde ayrılması için gerekli olan tedbirleri aldık. Pamukkale tüm güzelliği ile misafirlerini bekliyor” diye konuştu. Bayram tatili için trafiğe çıkacak olanlara da seslenen Başkan Örki, “Hiçbir şey sizlerin sağlığından ve hayatından önemli değildir. Bu nedenle trafiğe çıkacak olan tüm vatandaşlarımızın kurallara uyarak kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederim. Yurt dışında bizlerin mutluluğu ve güvenliği için savaşan kahramanlarımıza da Allah güç kuvvet versin. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu şanlı bayrağımızın sonsuza dek dalgalanması için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz. Başta Pamukkale’de yaşayan hemşehrilerim olmak üzere tüm Denizli halkına, ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim” dedi.