BAŞKAN DOĞAN: OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN AĞIRLIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde yapılan CHP’nin Belediye Başkanları Çalıştayı’nda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptığı konuşmayla gündeme damgasını vurdu.

  • 28 Temmuz 2019 - 14:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Doğan, “25 yıl aradan sonra Denizli’de çok önemli bir yer olan Merkezefendi Belediyesini aldık. Genel başkanımızın talimatlarına mutlaka uyacağım. Omuzlarımdaki yükün ağırlığını çok iyi biliyorum" dedi. CHP’nin Afyonkarahisar’ın ilçesi Sandıklı’da yapılan Belediye Başkanları Çalıştayı’na Denizli’den 5 belediye hazır bulundu. Çlışkaya; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı katıldı. Tüm ülkeden 252 CHP’li belediye başkanının katıldığı çalıştayda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan bir konuşma yaptı. Doğan yaptığı konuşmada Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 7 talimatının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Genel başkanımızın verdiği talimatların hepsi çok önemli hele, 25 yıl aradan sonra Denizli’de çok önemli bir yer olan Merkezefendi Belediyesi almak önemli. Omuzlarımdaki yükün ağırlığını biliyorum” diye konuştu. Ardından da Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’ye ve Merkezefendi’ye davet etti.

ÇALIŞTAY ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Doğan, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde gerçekleşen belediye başkanları çalıştayının çok önemli kazanımlar getirdiğini açıkladı. Doğan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütün belediye başkanlarına verdiği 7 talimatın çok önemli olduğunu söyledi. Doğan, “Sayın genel başkanımız bizlere verdiği talimatlar hepsi birbirinden öneli. Şeffaf olmak, adaletli yönetmek, yandaş için değil halk için çalışmak, kadınlara, çocuklara pozitif ayırımlar yapmak, hesap verebilir olmak. Çalıştaya gelen 250 belediye başkanı arkadaşım seçin öncesi zaten bütün bu bilinçle hazırlandı seçime, hepimiz ülkemiz adına, halkımız adına nasıl çalışmamız gerektiğini bir kez daha pekiştirmiş olduk. Bütün CHP’li belediye başkanlarının bir araya geldiği bu çalıştay hepimiz için çok faydalı oldu” dedi.