BAŞKAN AKBABA EMNİYET TEŞKİLATININ GÜNÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir AKBABA ‘nın polis teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

  • 09 Nisan 2019 - 11:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli il başkanı Mahir Akbaba'nın açıklaması şu şekilde:

Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü şer odaklarının faaliyetlerini önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış kutsal vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan polis teşkilatının 174. kuruluş yılı nedeniyle, her kademede görev yapan emniyet mensuplarını kutluyorum. 

10 Nisan Polis Günü, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği şükran günüdür. Halkımızın güvenini kazanmış Polisimizin vatandaşlarımızla iyi iletişim kurarak, bu güveni zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınacağına, halkımıza en iyi hizmeti sunabilme çabası içinde olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü vesilesiyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum.