ANADOLU'NUN EN GÜÇLÜ 50 LİDERİ ARASINDA

Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ‘Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı’ araştırması sonuçları açıklandı. Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Anadolu’da ekonomiye yön veren, istihdam yaratan; bununla birlikte sosyal hayata katkı sunan ve sivil toplum kuruluşlarındaki girişimleriyle öne çıkan 50 lider arasında yer aldı.

  • 24 Temmuz 2019 - 09:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ekonomist Dergisi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği ve Anadolu kentlerinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına omuz veren iş insanlarına ışık tuttuğu ‘Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı’ araştırmasının 2019 sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

İstanbul, Ankara ve İzmir haricindeki şehirlerde ekonomiyi destekleyen, istihdam yaratan ve vergi rekortmeni olan isimleri bir araya getiren araştırma, liderlerin aynı zamanda sosyal hayata katkılarını da değerlendiriyor.

Buna göre Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Anadolu’nun en güçlü liderlerinden biri olarak bu sene de listede yer aldı.

“Faaliyetlerimizle Türkiye’nin geleceğine enerji ve değer katıyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, bu önemli araştırma kapsamında Anadolu’nun en güçlü liderleri arasında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saldanlı şöyle devam etti; “ Bereket Enerji Grubu olarak insan odaklı çalışmalarımız ile Türkiye’nin parlak geleceğine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.Böylesine kıymetli değerlendirmeler bizi onurlandırıyor. Ülkemize değer sağlayacak, insanlarımızın yüzlerini güldürecek faaliyetlerimize önümüzdeki dönemde de güçlü bir şekilde devam edeceğiz”.