ADI HONAZ'DA YAŞATILACAK

2 Haziran seçimleri sonucunda Honaz'ın yeni belediye başkanı olan CHP adayı Yüksel Kepenek, hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın adının Honaz'da yaşatılacağını kaydetti.

  • 10 Haziran 2019 - 02:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP'li yeni Honaz belediye başkanı Yüksel Kepenek, Kepenek mazbatasını aldıktan sonra, bu kararı belediye meclis üyeleri ve Honaz halkıyla birlikte alacaklarını dile getirdi.

Kepenek, Kazım Arslan’ın ani ölümüne hala inanmakta zorluk çektiğinin altını çizerek, öz abisini kaybetmiş kadar üzgün olduğunu belirtti. Seçim çalışmaları sırasında çalmadık kapı dokunmadık insan bırakmayan Kazım Arslan’ın Honaz halkının yüreğinde taht kurduğunu belirten Kepenek, “Denizli ve Türkiye çok kıymetli bir siyaset adamını kaybetti. Siyasi kimliğinin ötesinde benim Abimdi. Seçimler boyunca desteğini üstümden hiç çekmedi. Üzüldüğüm, sinirlendiğim anlarda bile beni hep yüreklendirdi, yatıştırdı. Honaz’a çok emek verdi. Honaz halkı Kazım Arslan’ı asla unutmayacak. Kazım Arslan’ın adına yakışacak, bir yere adını vereceğiz. Buna da Honaz halkımızla birlikte karar vereceğiz. Kazım Arslan’ın kişiliği, dürüstlüğü, gülen yüzü Honaz’da hiçbir zaman unutulmayacak” diye konuştu.