AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ’NE YOĞUN İLGİ

Merkezefendi Belediyesi’nin sinemaseverlere yaz akşamlarında film keyfi yaşatacağı ‘Açık Hava Sinema Geceleri’ etkinliği ilk olarak Sümer Mahallesi’nde başladı. Merkezefendililer, beyaz perdenin kurulduğu Sümer Park Alışveriş Merkezi’nin açık otoparkını hınca hınç doldurdu.

  • 24 Temmuz 2019 - 09:55
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyemizin ‘Açık Hava Sinema Etkinlikleri’ Sümer Mahallemizde başladı. Bu etkinliklerimizin devamını diğer mahallelerimizde de yapacağız. Bizler bu geleneği, çocuklarınızla birlikte tekrar yaşamanızı istedik. Muratdede Mahallemizde de çocuk oyunları etkinliğimiz var. Çocuklarımızı ben oraya davet ediyorum. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir film izleyeceğiz, hepinize iyi seyirler diliyorum” dedi.

Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından, yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Emre Kınay gibi isimlerin rol aldığı ‘Yol Arkadaşım’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı. Film sonunda sinemaseverler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ettiler.