600 BİNLİK BÜYÜK VURGUN

Denizli’de 4 ilçede yaklaşık 600 bin TL değerinde bakır kablo çalan hırsızlar yakalandı. Jandarma, kablonun yanında iş makinası ve otomobil de çaldığı iddia edilen 29 kişiyi yakaladı. Zanlıların hepsi tutuklandı.

  • 17 Nisan 2019 - 13:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde hırsızlıkla mücadele kapsamında Honaz, Çivril, Sarayköy ile Tavas ilçelerinde ve il merkezinde hırsızlara karşı operasyon düzenlendi. Çivril’deki ilk operasyonda bir çiftlikten 100 bin TL değerinde traktör ile zirai ilaç çalan hırsızlara yapıldı. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Zanlılardan 3’ü hırsızlık ve uyuşturucu madde ticaretinden tutuklandı.

600 BİN TL DEĞERİNDE HIRSIZLIK

Jandarma Honaz, Çivril, Sarayköy ile Tavas ilçelerinde değişik dönemde yapılan kablo, iş makinası, iş yerinden ve otomobil hırsızlığı olaylarına karışan zanlılara operasyon düzenlendi. Operasyonlarda yaklaşık 600 bin TL değerinde olan kablo çalan hırsızların da aralarında bulunduğu 29 zanlı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler ayrıca hırsızlık malını bilerek satın alan 4 şüpheli hakkında da işlem yaptı. İl merkezinde ele geçirilen malzemeler saklandığı ormanlık alandan alınarak sahiplerine teslim edildi.